Олимпик Марсилия е отбор, в който трябва да печелиш и

...
Олимпик Марсилия е отбор, в който трябва да печелиш и
Коментари Харесай

Новият старши треньор Хорхе Сампаоли: В Марсилия трябва да печелиш, за да си заслужиш фланелката

Олимпик Марсилия е тим, в който би трябвало да печелиш и да бъдеш успешем, в случай че искаш да си заслужиш фланелката, съобщи новият треньор на тима Хорхе Сампаоли. Той размени на поста Андре Вияш-Боаш, който напусна поради недоразумение с клубната администрация.

Олимпик Марсилия е на осмо място в Лига 1 през сегашния сезон и почитателите към този момент показаха възмущението си от резултатите с навлизане на подготвителното игрище.

"Крайно време е да се разпалваме, в случай че желаеме да излезем от актуалната обстановка ", сподели Сампаоли преди мача против Рен в сряда. Той ще бъде дебютен за новия треньор на Олимпик.

"Надявам се още от началото на престоя ми да покажа на момчетата, че съм тук, с цел да трансформира нещата. Фланелката на Олимпик би трябвало да ни сплотява в тренировките и мачовете. За да я носиш, ти би трябвало да печелиш. Това е задължеително тук.

"В момента се намираме в сложен интервал, а рецесиите имат навика да водят до съсипия. Трябва да се реагира деликатно и с самообладание, в случай че не желаеме това да застигне и нашия клуб ".
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР