Олимпик Лион продължава лошия си старт на сезона във френското

...
Олимпик Лион продължава лошия си старт на сезона във френското
Коментари Харесай

Лион изпусна аванс от два гола за нов провал в Лига 1

Олимпик Лион продължава неприятния си старт на сезона във френското футболно състезание, откакто на съумя да реализира победа и в осмия кръг.

Възпитаниците на Фабио Гросо водеха с 3:1 на почивката против Лориен, само че позволиха два гола през втората част и приключиха 3:3. Ели Крупи Джуниърс даде задатък на гостите в 16-ата минута. С два гола за две минути на Ърнест Нуама и Александър Лаказет Лион поведе с 2:1 в 22-ата минута, а 41-вата Лаказет се разписа още веднъж за 3:1. През втората част Крупи и Дарлин Йонгуа бяха точни и донесоха точката на Лориен.

Олимпик Лион е на предпоследната позиция в класирането с 3 точки досега.

Тулуза изпусна успеха над Брест в добавеното време и срещата приключи 1:1. Гостите поведоха с гол на Франк Магри в 27-ата минута, само че в 93-ата минута Мартин Сатриано изравни за Брест.

Двубоят сред Монпелие и Клермон беше прекратена при 4:2 в края, откакто до вратаря на гостите Мори Диау беше хвърлена бомбичка и той беше изнесен с кола за спешна помощ от терена. Срещата по този начин и не бе възобновена, а сега се чака решение.

Монпелие остана с човек по-малко на терена в 54-ата минута след втори жълт картон на Максим Естеве, а в добавеното време за Клермон изпъден беше Нето Боргеш.

В момента играят Ланс и Лил, а в късната среща Рен е хазаин на първенеца Пари Сен Жермен. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР