Оле Гунар Солскяер вече не е старши треньор на ,

...
Оле Гунар Солскяер вече не е старши треньор на ,
Коментари Харесай

Легенда на Юнайтед: Солскяер свърши много работа и върна стабилността в клуба

Оле Гунар Солскяер към този момент не е старши треньор на , откакто отборът влезе в ужасяваща серия и изостава на 12 точки от първото място във .
Няколко сегашни футболисти на " алените дяволи " изрекоха своите благодарности за работата на норвежеца, а след загубата с 1:4 от Уотфорд Бруно Фернандеш даже прикани последователите да не подлагат на критика Солскяер, защото виновността е на тима, а не на треньора...
Подобна теза изрече и клубната легенда Уейн Рууни, който съобщи пред британски медии, че Оле е приключил доста добра работа и е върнал стабилността в Манчестър Юнайтед:
" Оле свърши доста добра работа, върна стабилността в клуба. Но в тим като Манчестър Юнайтед губиш поста си, в случай че няма резултати. Много ми е жалост за Солскяер ".
" Няма никакво опрощение за играта на някои от футболистите. Недопустимо е когато загубиш топката да ръкомахаш и да обвиняваш съотборниците си. Тези играчи играят за един от най-великите тимове и би трябвало да дават повече от себе си ", добави още голмайстор №1 на Англия!
, само че за него предстоят доста сложни седмици - посещение на Виляреал (23.11.) в , посещение на Челси във Висшата лига (28.11.) и домакинство на Арсенал (2.12.).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР