Октомври носи множество астрономични явления!Интересното е, че именно през настоящия

...
Октомври носи множество астрономични явления!Интересното е, че именно през настоящия
Коментари Харесай

Рядък феномен в нощта преди местния вот - Кърваво пълнолуние и Лунно затъмнение, носи буря от емоции

Октомври носи голям брой астрономични феномени!

Интересното е, че точно през сегашния месец са и локалните избори у нас. Вероятността вотът да бъде повлиян по някаква степен от звездите е огромен.

 

През октомври ни очакват Огнено затъмнение и Кърваво пълнолуние. Ето каква е цялостната астро прогноза за месеца:

 

Ретроградноте въздействие от последните месеци избледняват напълно, само че се задава един различен астрологичен безпорядък - сезонът на затъмненията. Той носи нови начала и трагични завършеци за всички зодии. Коридорът от затъмнения стартира и всички би трябвало да бъдем готови за това, което са ни приготвили.

 

Месецът стартира с чаровната сила на Везните, тъй като това към момента е техният сезон, само че от 23-ти октомври нататък навлизаме в дълбоките води на мрачния и тайнствен Скорпион. Пригответе се да се гмурнете в дълбокото! На 14 октовмри се отваря и порталът на затъмненията със слънчевото затъмнение, наричано още " Огнен пръстен ", пише Edna.bg

 

Две седмици по-късно, на 28 октомври ще ни споходи още едно затъмнение - този път лунно. То ще се случи по време на пълнолуние и се назовава Кърваво. 

 

Не всичко е толкоз злокобно, колкото звучи! Ето какво тъкмо можем да чакаме от октомври и неговите мистични сили:

 

Енергията на Везните

Сезонът на Везните балансира силите през първите седмици на октомври, правейки отношениятс починали и хармонични. Ще се радвате на уюта, на дребните неща - съвършен метод да посрещнете първите есенни дни. Това е превъзходен интервал за разрешаване на наболели проблеми и за взимане на по-трудни решения. Мъдрите Везни ще ви спомагат.

 

Венера в Дева оказва помощ на връзките

Планетата на любовта се намира в знака Дева от 8-ми октомври. Енергията на Девата се преплита много хармонично с тази на Венера и прави всички някак по-човечни, по-разбрани, по-мили. В сантименталната сфера това значи повече съгласие сред сътрудниците. Ще се почувствате специфични, а необвързаните имат късмет да срещнат сродна душа точно в този момент.

 

Ретроградният Плутон завършва на 10-ти октомври

Ретроградната вълна поприключи през септември с края на ретроградното придвижване на Меркурий и Венера, а в този момент затихва напълно с края на ретроградния Плутон на 10-ти октомври. Може би няма да усетим доста осезаемо тази смяна, защото тази планета се движи много постепенно и леко, само че директното ѝ придвижване ни подсигурява повече сигурност и повече твърда почва под краката ни.

 

Марс в Скорпион нажежава ситуацията

Космическата конюнктура се нажежава на 11-ти октомври, когато дръзкият Марс навлиза в Скорпион. Червената планета се усеща извънредно мощна и смела по време на престоя си в Скорпион. Този пренос носи тайнственост, изострени сетива и апетит за непознато и нови тръпки.

 

Слънчево затъмнение " Огнен пръстен " и Новолуние

Добре пристигнали в сезона за затъмненията! На 14-ти октомври е първото. То е слънчево и ще се случи по време на Новолуние. Слънчевите затъмнения нормално носят със себе си нови начала, а новолунията ни оказват помощ да излекувами контузии от предишното. Това е идеалният миг да се освободим от остарели страсти и да освободим място за нови прекарвания.

 

Старт на сезона на Скорпиона

На 23-ти октомври стартира най-мистериозният и буен сезон - този на Скорпиона! Емоциите ще бушуват, ще бъдем по-смели, ще търсим промяна, нова тръпка, ще знаем какво желаеме и по какъв начин да го получим. Нямаме самообладание!

 

Местни избори, съпроводени е Кърваво пълнолуние и затъмнение

На 28-ми октомври ще станем очевидци на необичаен феномен - Пълнолуние и Затъмнение в едно! Това затъмнение се назовава Кърваво. С него приключва и мистичният кулоар (или тунел) от затъмнения, който имаме през октомври.

 

През този ден ни чакат бурни страсти, изгорени мостове и много огромна доза дебелоглав. Сега е времето да открием боеца в нас, да бъдем смели и да се надигнем пред тъмнината, с цел да победим персоналните си демони.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР