октомври на площ от 400 кв.м. BMW Group България ще

...
октомври на площ от 400 кв.м. BMW Group България ще
Коментари Харесай

Премиум класата на автомобилите нахлува на есенния салон с много мощ

октомври на повърхност от 400 кв.м. BMW Group България ще показа впечатляващи модели на марките BMW и MINI. Само месец след автосалона във Франкфурт своята премиера в България ще направи новото първокласно BMW Серия 6 Гран Туризмо. То предлага неповторима композиция сред върховен клас вътрешно съоръжение, гъвкава функционалност и грациозен дизайн. Благодарение на олекотената структура, тежестта е намалено приблизително с към 150 кг спрямо предходния модел. Двигателите са оборудвани с най-модерната технология Twin Power Turbo и серийно са комбинирани с 8-степенна трансмисия Steptronic.

Новото BMW M550d xDrive добавя последното потомство на сполучливия бизнес седан с още повече мощност. Редовият мотор е с работен размер 3 литра и е оборудван с модерната технология M Performance Twin Power Turbo с четири турбокомпресора. Той развива впечатляващите 294 кВт/400 к.с. при 4 400 об/мин при междинен разход на гориво 6,6-5,4 л/100 км. Предаването на мощността е поверено на серийната 8-степенна трансмисия Steptronic Sport.

Сърцето на новото BMW M760Li xDrive несъмнено е моторът с работен размер 6.6 л. с надпис " M Performance " под капака, който развива мощ от 448 кВт /610 к.с. при 5 500 об /мин и оптимален въртящ миг от 800 Нм при 1 550 об/ мин. Мощният елемент с най-модерна технология M Performance Twin Power Turbo форсира този свръхлуксозен автомобил от 0 до 100 км/ ч за единствено 3.7 сек и разрешава оптималната скорост от 250 км/ ч. А с опционалния пакет M Driver оптималната скорост е електронно лимитирана до " скромните " 305 км/ ч. Благодарение на новаторската система на окачването Executive Drive Pro се реализира доста добра композиция сред впечатляваща динамичност на ръководството и оптимален комфорт на возене.

Феновете на марката, които избират интензивен пулс и високи дози адреналин, ще могат да допрян на ревюто BMW М4 Купе, оборудвано с пакет Competition. След направеното обновяване на BMW Серия 4, това последно потомство включва серийно адаптивни Full LED фарове с хексагонална графика и нови LED задни светлини. 3,0-литровият M Twin Power Turbo редови 6-цилиндров мотор съчетава най-хубавото от двата свята: високооборотни характерности (до 7 600 об/мин) и ненадмината мощност с 550 Нм въртящ миг.

На софийския салон ще ни чака и MINI Hatch John Cooper Works с мотор TwinPower с мощ 170 кВт., което форсира от 0 до 100 км/ ч. за 6.3. сек., а оптималната му скорост е 246 км/ч. Двигателят е с тубокомпресор и twin-scroll технология, която разрешава 320 Нм въртящ миг и предлага разтърсваща мощност. Новият мотор е по-бърз и по-икономичен. Втвърденото окачване и ниския център на тежестта още повече усилват спортното чувство, съвсем като при картинг, което това особено MINI ни дава.

И от територията на първокласните спортни коли дано прескочим при високопроходимите премиум машини с английски финес на щанда на " Мото Пфое ". Най-новият член в фамилията на Range Rover - Velar - е основан да запълни " бялото поле " сред Range Rover Evoque и Range Rover Sport. Velar предлага равнища на проходимост и разкош, непознати до момента в сегмента на средноразмерните SUV коли. Изключителното внимание към прецизността на всеки подробност и някои истински дизайнерски хрумвания доразвиват ДНК-то на английските модели и повдигат завесата към идващите генерации коли на първокласния бранд от Острова.

Най-изявеният спортист в гамата - Range Rover Sport - е планиран да се оправя безпроблемно с всяко затруднение, разкрило се пред него. Той е най-бързият, чевръст и динамичен модел на Land Rover. Иновативните технологии, употребявани в дизайна и при конструирането на олекотеното окачване и шасито, способстват за неповторимото показване на този SUV с доста гении.

Discovery е една от емблемите на Land Rover. Типичният авантюристичен имидж на марката значително е заслуга на 4-те генерации на модела до момента. Новият Discovery въплъщава устрема на Discovery да отиде " oтвъд " (Above and Beyond), като съчетава английски жанр и неудържимо увлечение към разкриване на нови територии, недостижими досега с автомобил. Това е достоверен 7-местен SUV с три реда пълноразмерни седалки, с висока проходимост, деловитост и разкош, доближаващ се до този на Range Rover.

Автомобилите не са просто транспортни средства - те са бизнес и даже пристрастеност за голяма част от хората на нашата планета. Затова им отделяме огромно внимание, доста време и постоянно поставяме специфични грижи за тях. На щанда на компания " Бомар България " посетителите на ревюто ще могат да намерят последните разработки на най-известната костенурка в света - продуктите на международния водач в автокозметиката Turtle Wax. На щанда ще бъде изложена за първи път и богата гама СХ-80, която слага нови стандарти при многофункционалните мазила, поради добавения в тях Teflon. Там ще бъдат и най-продаваните във Англия аксесоари и автолампи, създадени от британската марка Ring Automotive, както и най-новите технологии за лепене - лентите НРХ.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР