Октомври е чудесно време да се сприятелим с интуицията си,

...
Октомври е чудесно време да се сприятелим с интуицията си,
Коментари Харесай

Най-успешните и благоприятни дни през октомври

Октомври е отлично време да се сприятелим с интуицията си, защото планетите и звездите ще се опитат да ни оказват помощ в сложни обстановки, като изпращат разнообразни знаци и разсънват вътрешния ни глас.

Ето кои дни през октомври ще са най-успешни и удобни:

1 октомври – Венера в съпротива с Юпитер

Октомври стартира с удобен ден, в който Венера и Юпитер ще се намират от противоположните страни на Земята. Това хармонизира силата им, което ще ни улесни доста при решаването на комплицирани проблеми в работата и бизнеса. Много от нас ще могат в този ден да схванат какво желаят от живота.

3 октомври – Край на ретроградния Меркурий

Това е доста значим, в случай че не и най-важният ден от октомври. Меркурий най-сетне ще се върне към естественото, заради което ще бъде допустимо още веднъж да се занимавате с всевъзможен тип работа. Денят е превъзходен за пътешестване, извършване на покупки, бизнес връзка, изявленията, изпращане на автобиографии. Възможно е хората, които са работили интензивно през последните две седмици, да могат да получат премия за това - бонус, покачване, шанс.

10 октомври – Най-благоприятният ден от октомври и есента като цяло

В този ден ще се случат три удобни събития. Първата е огледална дата. 10.10 е съвършен ден за другарство, срещи, запознанства, флирт. Опитайте се да прекарвате повече време с обичаните хора и фамилията. Ако имате някакви различия, единицата, която ще бъде отпред в този ден, ще помогне за разрешаването им.

Второто събитие на 10 октомври е пикът на потока на Драконидите. Астролозите назовават ​​този ден съвършен за скъпи придобивки, видоизменение на външния тип и започване на ремонт в дома.

Също на 10-и Меркурий ще се реалокира във Везни. Неговата сила няма да стане негативна, само че доста ще отслабне, тъй че в този ден ще бъде допустимо да отделите свободно време за отмора и да не вършиме нищо. Планетата ще се успокои, тъй че и ние ще се успокоим дружно с нея. Този понеделник ще ви е по-лесно да вземате сложни решения и да решавате алтернативи.

12 октомври – Меркурий в съпротива с Юпитер

Друга съпротива на планетите ще се отрази на живота ни на 12-и. Меркурий и Юпитер се усещат ужасно в тази позиция, допълват се съвършено и вършат всичко допустимо хората да се сближат. Ако имате обтегнати и сложни връзки с другари, родственици или сътрудник, тогава в този ден можете да се опитате да ги доведете до спокоен, сериозен диалог.

21 октомври – Пик на метеорния поток Ориониди

Пикът на интензивност на този ослепителен, само че не доста мощен звезден поток ще бъде на 21-ви. Астролозите считат, че в интервала на пикова интензивност на Орионидите е значимо да се обърне особено внимание на любовната сфера. Можете да срещнете хора, да признаете любовта си. На този ден астролозите мощно предлагат да вършиме положителни каузи за родственици и другари, да сключвате мир с враговете. Съзвездието Орион, в което се намира радиантът на потока, придава на метеорите специфична мощ. Не забравяйте да си пожелаете нещо, даже и да не видите падащи звезди в този ден.

24 октомври – Край на ретроградния Сатурн

Последният удобен ден от октомври ще бъде доста значим. На 24-и ще има значима смяна в съзнанието на доста хора. Те ще схванат значимостта на някои събития от предишното. Възможно е доста от нас да съумеят да поемат нов курс към фантазията си. Много от нас ще станат по-независими. Определено това ще бъде един доста значим и прелестен ден, в който ще имаме доста мотивация в областта на любовта и работата. Страхотен е за разчистване, пренареждане на мебели и смяна на околната среда като цяло.

Източник: Една.бг

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР