Окръжният съд във Видин МВР да предостави на гражданско движение

...
Окръжният съд във Видин МВР да предостави на гражданско движение
Коментари Харесай

Съдът де факто задължи СДВР да покаже дали лъже или не за палатковите лагери на протестите в София

Окръжният съд във Видин Министерство на вътрешните работи да даде на гражданско придвижване " БОЕЦ " информация какви тъкмо взривни устройства са открити в палатковите лагери от митинга против премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев в София.
Според " БОЕЦ ", фактът, че Министерство на вътрешните работи по този начин и не дава информация, макар поискана такава по Закона за достъп до социална информация (ЗДОИ), подсказва, че шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев не е приказвал цялостната истина за какво бяха развалени лагерите. Припомняме, че, че палатковите лагери като форма на митинг се оказали положително място за прикритие на бомбички и на самоделни взривни устройства. Ден по-рано се организира така наречен, като в София имаше голям брой конфликти сред протестиращи и полиция.
 Новогодишната тирада на президента Румен Радев - с въодушевление за митинг (ВИДЕО) Новогодишната тирада на президента Румен Радев - с въодушевление за митинг (ВИДЕО)
С мирис на митинг - такава се оказа новогодишната тирада на президента Румен Радев. В нея той главно обърна внимание на митингите против Б...
Изявлението на Хаджиев по-късно Христо Теразийски.
От " БОЕЦ " оповестяват и, че са пратили сигнал до Инспектората на Министерство на вътрешните работи с искане да бъде тествано дали Хаджиев лъже по отношение на самоделните взривни устройства и бомбичките от палатковите лагери. Навръх Нова година – на 31 декември, е получен отговор, с който де факто се отхвърля инспекция. Затова неправителствената организация се заканва, че ще се обърне още веднъж към съда.
" В България и през 2021 година длъжностно лице от ранга на шефа на най-голямата дирекция на Министерство на вътрешните работи може обществено, на умишлен брифинг и пред медии, да клюки, лъже и набеждава и това не е нарушаване на етичните правила за работа. Може да ни изкарва нас, протестиращите, терористи, лентяи, хора с аморално държание. Криещи самоделни взривни устройства в палатките, на блокадите.

 България през 2020 година: Поглъща ли политиката митингите? (СНИМКИ, ВИДЕО) България през 2020 година: Поглъща ли политиката митингите? (СНИМКИ, ВИДЕО)
Две думи са най-характерни за отиващата си 2020 година: пандемия и митинги. Пандемията може би попречи на митингите и ги направи по-м...
В България и през 2021 година такива като старши комисар Георги Хаджиев ще остават ненаказани и недосегаеми поради извратеността на самата система, в която работят. Система, която не се подчинява на закона, на морала или на етични правила, а на едни други, неписани порядки – на нагаждачеството, на угодничеството и сервилността, на обслужването на по-горестоящия, с цел да може самата система да продължава да съществува в този ѝ тип ", на " БОЕЦ " по случая.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР