Окръжният съд в Сливен остави в ареста 24-годишният шофьор на

...
Окръжният съд в Сливен остави в ареста 24-годишният шофьор на
Коментари Харесай

Дрогираният Господин, убил Стела на Тракия, поиска свобода заради страхова невроза

Окръжният съд в Сливен остави в ареста 24-годишният водач на камион, който умъртви 23-годишна жена на Автомагистрала " Тракия " и рани още две нейни спътнички. Товарният автомобил със софийска регистрация е блъснал авариралата кола с бургаска регистрация, която е спукала гума.

Инцидентът стана на 27 септември към 23 часа на 236 км на Автомагистрала " Тракия " в посока София. Пробата за опиати незабавно след случая е посочила съществуване на метамфетамини, само че мъжът отхвърли да е бил дрогиран зад кормилото.

Защитата изиска за водача по-лека мярка - домакински арест, защото бил с диагноза страхова невроза и имал клаустрофобия, която може да се ускори в ареста. Приложен беше и медицински документ за болестта.

От Прокуратурата аргументираха настояването за непрекъснат арест с множеството санкции на пътя и заплахата водачът да се укрие, откакто е направил такова тежко закононарушение.

Според отбраната незабавно след случая, водачът се опитал да помогне на девойките, съобщи Би Ти Ви.

Досега водачът е бил глобен с фишове 21 пъти за разнообразни нарушавания като скоростни режими, невключени светлини на автомобила, непреминат механически обзор. Пет от нарушаванията му са за превишена скорост.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР