Окръжният съд в Пловдив потвърди мерките за неотклонение, наложени от

...
Окръжният съд в Пловдив потвърди мерките за неотклонение, наложени от
Коментари Харесай

ОЩЕ РАЗКРИТИЯ: Пастрокът-насилник на 5-годишното дете в Пловдив е малтретирал и собствената си дъщеря

Окръжният съд в Пловдив удостовери ограниченията за неотклонение, наложени от Районен съд - Пловдив, по отношение на майката и пастрока, упрекнати в домашно принуждение над 5-годишно дете. Мъжът ще продължи да е с мярка " задържане под стража ", а дамата с " подписка ".

Петър Чернев и Стела Алексиева са упрекнати за причиняване на междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение по отношение на малолетно лице, като действието е осъществено с особена свирепост. Двамата се упрекват взаимно за осъщественото действие. Все още не е подготвена съдебно-медицинската експертиза на детето, което претърпя интервенция.

Прокурорът по делото оповести, че има данни, че мъжът е малтретирал и родната си щерка. " Това дело е като кутията на Пандора - където и да бръкнеш, ще излязат нови закононарушения ", сподели в залата прокурор Костадин Паскалев

Адвокатът на майката Стела Алексиева - Росица Драгинова съобщи в правосъдната зала следното: " Липсват доказателства, че в съучастничество с Петър Чернев е предизвикала телесна щета на сина си. Съседка от горния апартамент е чувала крясъци и викове на Петър и детски крясъци, само че не е чула гласа на Стела. Какви женски хитринки е приложила? Тя има едно пътешестване от Германия към България, в депресивен интервал е била след двойната гибел на татко й и дядо й. Бабата Виолета Димитрова е виждала щерка си разтреперена след диалог с Петър на рождения ѝ ден. През март е било делото за развода, мъжът й не е споделил една неприятна дума, пиела по 1,5-2 литра бира след гибелта на татко и дядо, и откакто детето заспи. Разказва в детайли какво е направила за отбрана на детето. Грешката ѝ е, че е останала в дома на Петър. Бившата му жена споделя, че е била заплашвана, наричал личната си щерка " дребна ку*ва ". На 9.01. Стела споделила на майка си: " Ще се върнем този път вечно ". Работила е допреди няколко месеца, била е принудена от Чернев да напусне работа. Има здравно, че е била мартретирана, заплашвал я, че ще й вземе детето ".

Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване..
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР