Окръжният съд в Пловдив остави в ареста кипърския гражданин Димитракис

...
Окръжният съд в Пловдив остави в ареста кипърския гражданин Димитракис
Коментари Харесай

Фермерът, прегазил крадец, остава в ареста

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста кипърския жител Димитракис Пирилис, упрекнат, че е прегазил и умъртвил 30-годишен мъж, опитал да открадне крави от стопанството му в село Болярино. В негова отбрана беше импортирана подписка на поданици от четири села. Районният съд остави в ареста и двамата съучастници на прегазания мъж. Те са главните очевидци по делото против кипъреца.

Пловдив

Според прокуратурата има безапелационни доказателства за това, че Димитракис Пирилис съзнателно е прегазил осъждания 14 пъти за обири Петър Гаджанов и е наранил още един човек.
Владимир Вълев, прокурор: Същият, когато е открил, че избрани лица потеглят, по негови думи, да правят кражба, не алармира правоохранителните органи, а го прави едвам, когато са настъпили неподходящите последствия от неговите лични дейности, заявявайки на дамата, с която живее на фамилни начала: „ утрепах двама ".
60-годишният фермер се оправда, че не е позвънил в полицията незабавно, тъй като желал първо да разпознае крадците.
Димитракис Пирилис, фермер: Полицаите биха ми дали отговор да им посоча тези лица. Аз какво можех да им кажа тогава? Константин Давчев, юрист: Тръгнал е след крадците и животните си, с цел да може да си прибере животните назад.
В ареста остават и съучастниците на починалия. Те могат да получат присъди до 10 и до 15 години, тъй като неведнъж са осъждани за обири. Пред съда те признаха, че от стопанство на Пирилис възнамерявали да вземат не крави, а люцерна.
 Собственик на кравеферма умъртви апаш, влезнал в равнищата му в Болярино Собственик на кравеферма умъртви апаш, влезнал в равнищата му в Болярино
Собственик на плантация за крави от пловдивското село Болярино прегази с колата си мъж, влезнал да краде за следващ път в парцела му. Загиналият е от близкот...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР