Окръжният съд в Ловеч постанови постоянна мярказадържане под стража“ на

...
Окръжният съд в Ловеч постанови постоянна мярказадържане под стража“ на
Коментари Харесай

Майцеубиецът Антон изнагля в съда с нова версия за зверството, потресло Ловеч

Окръжният съд в Ловеч постанови непрекъсната мярка„ задържане под стража “ на 19-годишния ученикв Професионалната гимназия по механоелектротехника Антон Василев. Той безадържан за убийството на майка си, съобщи Блиц.бг.

В куфар в мазето е било прикрито тялото на убитата в Ловеч жена

По време на днешното съвещание прокурор Румен Петров съобщи, че при първите два разпита на Василевтой в детайли е обяснил по какъв начин е направил закононарушението. След като прекарал една нощ със съкилийника си, на третия разпит еотрекъл всичкои е обвинил за убийството на майка си нейния другар.

Според прокурора имабезспорни доказателства, че той е направил закононарушението. Експертиза ще откри по какъв начин е настъпила гибелта на дамата.

За сходно тежко съзнателно закононарушение законът планува от 15 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Решението на съда може да се апелира в тридневен период пред Апелативния съд във Велико Търново.

След грубо ликвидиране в Ловеч: 19-годишен крие в мазето тялото на майка си два месеца

Още в правосъдната залаобвиняемият сподели, че ще апелира мяркатаза неотклонение и желае да участва на правосъдното съвещание. Служебният му бранител Валентина Недялкова уточни, че следва да разиска с обвинения неговата позиция и последващите дейности.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР