Окръжният съд в Добрич проведе разпоредително заседание по дело за

...
Окръжният съд в Добрич проведе разпоредително заседание по дело за
Коментари Харесай

Съдят мъж, убил жена си с камъни в Добрич

Окръжният съд в Добрич организира разпоредително съвещание по дело за ликвидиране, формирано по обвинителен акт против подсъдимия Фаредин Мемиш Ахмед. Подсъдимият е предаден на съд с обвиняване за това, че на 28 декември 2021 година на улица в Тервел съзнателно умъртвил някогашната си брачна половинка, като действието е осъществено по изключително непосилен метод за жертвата, с особена свирепост, в изискванията на домашно принуждение.

Делото ще премине по общия ред - с приканване на всички очевидци и движимости лица.Съдът конституира наследница на умрялата като цивилен просител и частен обвинител и позволи за взаимно разглеждане в наказателния развой предявения от нея цивилен иск за породени от действието неимуществени вреди в размер на 200 000 лв..

Жертвата на тежкото закононарушение е някогашна брачна половинка на обвинения, на 45 години. Тялото й е открито на улица в град Тервел. При огледа по него са открити голям брой травматични увреждания. Назначена е съдебно–медицинска експертиза, с цел да се обясни точната причина за гибелта на дамата.След развода, тя извадила ограничаваща заповед, която забранявала на Фаредин да наближава дома й. Той обаче неведнъж я нарушавал. Съседи споделят, че в основата на убийството е ревността. Убил я с камъни и избягал. Двамата имат две деца. Дъщеря им е женена и живее в чужбина. Синът е възпитаник в учебното заведение в Тервел, тренира футбол.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР