Окръжният прокурор на Манхатън Алвин Браг поиска от съда да

...
Окръжният прокурор на Манхатън Алвин Браг поиска от съда да
Коментари Харесай

Прокурорът на Доналд Тръмп иска заповед за забрана преди процеса за „мълчаливи пари“

Окръжният прокурор на Манхатън Алвин Браг изиска от съда да попречи на Доналд Тръмп обществено да подценява правосъдни заседатели, очевидци, юристи или правосъдни чиновници в навечерието на неговия углавен развой идващия месец.

В тъжба, подадена в понеделник, екипът на Браг твърди, че Тръмп има „ дълга история на правене на обществени и подстрекателни забележки по отношение на участниците в разнообразни правосъдни производства против него “ и сподели, че офанзивите му на окръжния прокурор през миналата година – постоянно в неговия уебсайт за обществени медии Truth Social – към този момент докара до „ стотици закани “ против офиса.

В един случай предходната година „ офисът получи писмо адресирано до окръжния прокурор, съдържащо малко количество бял прахуляк и записка, в която се споделя: „ Алвин: Ще те убия “, пишат юристи от офиса на прокуратурата.

Ако бъде наложена, заповедта ще да ограничи Тръмп, чиито офанзиви против прокурори от Демократическата партия се трансфораха в нормален рефрен в акцията му за Белия дом, да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР