Окръжната прокуратура във Велико Търново ръководи разследването за тежката катастрофа

...
Окръжната прокуратура във Велико Търново ръководи разследването за тежката катастрофа
Коментари Харесай

Още подробности за зверската катастрофа на пътя София-Варна

Окръжната прокуратура във Велико Търново управлява следствието за тежката злополука с двамата починали нощес на основния път София - Варна при великотърновското село Ново село. При преден конфликт сред два автомобила на място починаха 36-годишни българин и американец.

По формираното досъдебно произвеждане и огледите на мястото на злополуката е изяснено, че лекият автомобил, в който са пътували българинът и американецът, е навлязъл в лентата за насрещно придвижване, където челно се е сблъскал с другия автомобил, в който са пътували 40-годишен мъж и 19-годишен юноша.

Тежката злополука, при която починаха двама души, стана нощес към 19,20 часа на основния път София – Варна след Ново село в посока Севлиево на прав сектор и суха пътна настилка. Причините за злополуката се обясняват.

Разпитват се очевидци, назначени са експертизи, оповестиха от Окръжната прокуратура във Велико Търново. Оцелелият лидер е с негативни проби за алкохол и опиати. Чакат се резултатите от аутопсията на починалите и взетите от тях кръвни проби за алкохол и опиати, показаха още от прокуратурата. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР