Окръжната прокуратура във Варна задържа за срок до 72 часа

...
Окръжната прокуратура във Варна задържа за срок до 72 часа
Коментари Харесай

Извънредно! Разкриха ли поръчковото убийство на диджей Теди във Варна. Арестуваха килъра и поръчителя...

Окръжната прокуратура във Варна задържа за период до 72 часа подбудителя на убийството с особена свирепост на варненския диджей, осъществено през 2015 година, оповестяват от правосъдната институция.

В ареста за период до 72 часа за довеждането му в съда е арестуван Григор К., упрекнат от Окръжната прокуратура във Варна като съизвършител в убийството на варненския диджей Тодор Т., осъществено с особена свирепост. Прокуратурата е внесла към този момент искане във Варненския областен съд 47-годишният обвинен да бъде арестуван под стража. 

В траялото над четири години следствие на убийството на 46-годишния диджей Тодор са събрани задоволително писмени доказателства и експертизи за виновността на Григор в осъществяване на предумишленото ликвидиране. Обвинението го сочи като подстрекател на закононарушението по член 116, алинея 1, т. 6 и т. 9 от Наказателен кодекс, съзнателно склонил Константин Б. да извърши убийството посредством заричане и предоставяне на 20 000 евро. 

Прекият причинител на действието 50-годишният Константин Б. към този момент е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ с определение на Варненския областен съд от юли тази година.

Убийството с особена свирепост на варненския диджей е било осъществено с нож на 26 февруари 2015 година пред дома му в кв. „ Левски “. Нападателят причакал жертвата си пред входа и нанесъл изненадващо смъртоносните удари. След това избягал. 

Днес, 13 август, в 14 часа състав на Варненския областен съд ще се произнесе по настояването на Окръжната прокуратура подбудителят на тежкото закононарушение Григор К. да бъде арестуван под стража.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР