Окръжната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняеми двама души

...
Окръжната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняеми двама души
Коментари Харесай

Обвиняват мъж и жена за двойна смърт при меле пред дискотека

Окръжната прокуратура в Стара Загора п ривлече като обвинени двама души за ликвидиране в гурковското село Паничерево , оповестяват от Апелативната прокуратура в Пловдив.
 
 Малко след среднощ на 22 октомври в полицията в Казанлък е получен сигнал за всеобщо сборичкване пред " Дискотеката " в селот о. По-късно пък от Спешна помощ в Гурково уведомили, че при тях са откарани четирима индивида, двама от които мъртви, а другите двама с прободни и порезни рани.
 

Разследващите са открили, че пред „ Дискотеката “ в центъра на Паничерево се е стигнало до м асово сборичкване сред две групи роми, всяка от към 15 индивида. Едната група била от Паничерево а другата - от Нова Загора.
 
При сбиването са умряли татко и наследник надлежно на 39 и 23 години , и двамата от град Николаево . Други двама души от Николаево пък са потърпевши при мелето : 21-годишен мъж е с прободна рана в гърба и порезни рани по ръцете и главата, а 34-годишен с порезни рани по ръцете.  
 
Днес като обвинени за случилото се са привлечени мъж и жена надлежно на 24 и 26 години. Според прокуратурата те в съучастничество съзнателно са умъртвили двамата мъже от Николаево .

Наказанието, което се планува за това закононарушение, е отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР