Окръжната прокуратура в Разград е внесла в Окръжния съд обвинителен

...
Окръжната прокуратура в Разград е внесла в Окръжния съд обвинителен
Коментари Харесай

Домашно насилие. Прокуратурата внесе в съда делото срещу убиец, заровил съпругата си на 4 места - Темида

Окръжната прокуратура в Разград е внесла в Окръжния съд обвинителен акт против испанския жител Пабло Санчес., който през декември 2021 година умъртви брачната половинка си Силвия Петрова по изключително непосилен метод с особена свирепост.

45-годишният Санчес е мексиканец, само че е гражданин на Кралство Испания и се легитимира с испански паспорт Мъжът беше задържан през декември 2021 година откакто в Разград изчезна 40-годишната Силвия. Тя напуснала дома си на 11 декември, облечена със синя грейка и беше в неопределеност няколко дни, до момента в който не откриха тленните й остатъци заровени на няколко места по пътя за жп-гарата в Разград.

След като беше арестуван мексиканецът направи цялостни признания за убийството и посочил четирите места, на което заровил разчлененото тяло на брачната половинка си. В следствието тогава се включиха и криминалисти от ГДНП. Ключът към откриването на килъра бяха камерите за видеонаблюдение в Разград, които раздрусали алибито на Санчес. Той изреждал местата, на които сякаш е бил сега на изгубване на брачната половинка му, само че видеокамерите посочили, че лъже. Като схванал, че е изобличен в неистина, почнал да прави самопризнания с цел да облекчи ситуацията си.

Санчес, по характерността, която му направи след задържането прокуратурата е високо ерудирана персона, приключил е стопанска система в Мексико сити и е работел на висока позиция на летището в Тенерифе, знаел пет езика, с богата обща просвета. „ Зъл дявол, прикрит за библейска осанка “, сподели за него окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров.

В дъното на убийството е продължавало с години домашно принуждение. Мъжът е умъртвил брачната половинка си в жилището в бл. „ Трапезица “, като сега на закононарушението в жилището са били и трите им деца на 5, 8 и 16 години. На рождения ден на най-голямото от тях полицията заяви, че е разкрила убийството и килърът е бащата.

Според първичната информация, която имат българските криминалисти, Санчес е правил принуждение над дами и в други европейски страни. Заради упражнявания тормоз самата Силвия се е обръщала за помощ към управляващите на Испания.

През 2021 година потърпевшата се завърнала в Разград дружно с трите си деца, а малко по-късно и Санчес заживял с тях. Вечерта на 10 декември 2021 година избухнал фамилен скандал, след който съпрузите се разделили в разнообразни стаи в жилището.

Малко след среднощ Пабло Санчес. усетил, че брачната половинка му е станала я блъснал с все мощ с пестник в главата. След като паднала, почнал да притиска лицето й. Когато открил, че не диша, брачният партньор решил да разчлени тялото, с цел да прикрие следите, заяви прокуратурата на Република България.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР