Окръжната прокуратура в Пазарджик привлече като обвиняем мъж на 49

...
Окръжната прокуратура в Пазарджик привлече като обвиняем мъж на 49
Коментари Харесай

Искат постоянна стража за мъж, произвеждал марихуана в оранжерия

Окръжната прокуратура в Пазарджик притегли като обвинен мъж на 49 година за това, че на 26 април в пазарджишкото село Варвара, без съответно позволение е произвеждал и държал за разпространяване високорисково наркотично вещество - 133 стръка марихуана. Той бе един от арестуваните при спецакция на полицията, извършена по заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи в цялата Пазарджишка област.

На 26 април в с. Варвара, общ. Септември, полицейски чиновници направили претършуване и изземване в къща, населявана от 49-годишния мъж. В нея разкрили помещение за развъждане на растения от типа на конопа. Иззети са били 133 зелени растения с височина от 60 см до 1,20 м, с голям брой съцветия и листна маса по тях. Намерени са били механически средства за развъждане на растенията - вентилатори, климатик, осветителни тела и други

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжната прокуратура да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР