Окръжната прокуратура в Габрово внесе обвинителен срещу 42-годишен мъж, умъртвил

...
Окръжната прокуратура в Габрово внесе обвинителен срещу 42-годишен мъж, умъртвил
Коментари Харесай

Мъж от Габрово отива на съд за смъртта на приятелката си

Окръжната прокуратура в Габрово внесе обвинителен против 42-годишен мъж, умъртвил дамата, с която живеел на фамилни начала. Случаят е от август предходната година и е станал в къща в кв. " Горни Бакойци " в гр. Габрово, в изискванията на домашно принуждение.  

Деянието е осъществено посредством нанасяне на голям брой удари с и върху твърди тъпи предмети, с юмруци, ритници и с патерица - по главата, лицето, тялото и крайниците, както и със мощно притискане с ръце на шията ѝ и нанасяне на удари в тази област, прецизират от държавното обвиняване.  

Вследствие на множеството удари, повечето със забележителна мощ, на дамата била породена черепно-мозъчна контузия в комбиниране с утежняващи фактори – породена тежка шийна контузия и кръвозагуба. Престъплението е осъществено по изключително непосилен метод за потърпевшата, защото  смъртта ѝ е настъпила последователно, постепенно и с дълъг агонален интервал. 

В хода на досъдебното произвеждане на обвинения е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ", предава bgonair.bg.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от Окръжния съд в Габрово. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР