Окръжната прокуратура привлече като обвиняем мъж, убил жена си по

...
Окръжната прокуратура привлече като обвиняем мъж, убил жена си по
Коментари Харесай

Нова Къща на ужасите! Вижте къде Джебраим е измъчвал до смърт жена си

Окръжната прокуратура притегли като обвинен мъж, умъртвил жена си по изключително непосилен метод и с особена свирепост. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна. 69-годишният Джебраим С. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на Окръжната прокуратура в Силистра, откакто е бил притеглен като обвинен за убийството на брачната половинка си В.А. на 67 години, написа Пик.

Обвинението против него е за ликвидиране по изключително непосилен метод и с особена свирепост. Престъплението се санкционира с отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Сигналът за намерено тяло на жена в дуловското село Окорш е получен през вчерашния ден, 8 януари 2018 година При огледа на тялото са открити пострадвания, породени по принудителен метод. Назначени са експертизи. Окръжната прокуратура в Силистра ще внесе искане в Окръжния съд в града за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на 69-годишния Джебраим.

Според локалния уебсайт Кворум Силистра, той е с психологично заболяване и всеки ден е бил под въздействието на алкохол. Запознати с следствието настояват, че е удрял жена си с тъп предмет по главата. Смята се, че това е било парещ тиган. 

Двамата живеели в къща на племенника им, защото синът им, който не били виждали от 10 години, проиграл техния дом на комар. 



 



 

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР