Окръжна прокуратура–Пловдив привлече като обвиняеми 28-годишния Ф.А. и 45-годишната С.Л.

...
Окръжна прокуратура–Пловдив привлече като обвиняеми 28-годишния Ф.А. и 45-годишната С.Л.
Коментари Харесай

Двойка върти бизнес с 30 бардаци в Пловдив

Окръжна прокуратура–Пловдив притегли като обвинени 28-годишния Ф.А. и 45-годишната С.Л. за това, че в съучастничество от началото на 2022 година до 16.06.2023 година са предоставяли систематично пространства на разнообразни лица за осъществяване на полови сношения против възнаграждение за приемане на полза.

Двамата са упрекнати и за това, че в интервала от 02.09.2022 година до 15. 03. 2023 година, в Пловдив, в съучастничество, са направили покупко-продажби с имущество, за което са знаели, че е било добито посредством горното закононарушение – закононарушение.

По досъдебното произвеждане е открито, че Ф.А. и С.Л. наемали жилища в Пловдив и ги отдавали на разнообразни лица за полови услуги против възнаграждение.

Двамата давали на притежателите месечен наем за жилищата, а лицата, които ги употребили за осъществяване на полови услуги, плащали на Ф.А. и С.Л. цена за нощувка – сред 50 и 70 лева на вечер.

За горепосочения интервал били наети към 26 жилището в Пловдив.

С получените пари двамата обвинени закупили пет жилището в Пловдив, както и няколко автомобила.

Ф.А. и С.Л. са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе искане в съда установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР