Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем и задържа 22-годишният Ф.П. за

...
Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем и задържа 22-годишният Ф.П. за
Коментари Харесай

Обвиниха бабаит, ограбвал жени

Окръжна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен и задържа 22-годишният Ф.П. за серия от грабежи над дами, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата в Пловдив.

Той е обвинен за това, че на 23.12.2021 година, в Пловдив, в изискванията на рисков рецидив е направил обир по отношение на 68-годишна жена, като лишил дамската й чанта с намиращите се в нея движимости - портмоне, мобилен телефон, ключове и други, като употребявал за това мощ. Към досъдебното произвеждане са приобщени и още два случая с набези над дами от обвинения в Пловдив. На 27.01.2022 година Ф.П. лишил посредством издърпване дамска чанта от 53-годишна жена, откакто я съборил на земята. В чантата имало 350 лв. и други движимости. На 31.01.2022 година той нападнал и трета жена, която също съборил на земята, дърпал раницата й и я заплашвал.

Пострадалата съумяла да избяга и бил подаден сигнал в полицията. Грабежите са били осъществени към 20 часа, до момента в който дамите се прибирали от работа към домовете си в необятния център в Пловдив.
Ф.П. е арестуван на 7 февруари 2022 година в началото за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи, а след това и за 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Днес по искане на Окръжна прокуратура - Пловдив съдът дефинира мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на Ф.Н. Той е осъждан неведнъж за обири. За последно е излязъл от пандиза през декември 2021 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР