Окръжна прокуратура образува досъдебно производство срещу 54-годишната пловдивчанка, която е

...
Окръжна прокуратура образува досъдебно производство срещу 54-годишната пловдивчанка, която е
Коментари Харесай

Убилата дете на зебра и ранила майка му – с 1 г. стаж

Окръжна прокуратура образува досъдебно произвеждане против 54-годишната пловдивчанка, която е с шофьорска брошура от година, и умъртви на зебра при започване на ул. Брезовско шосе 13-годишно момиче и рани майка му, която е в УМБАЛ Свети Георги.

Катастрофата стана през вчерашния ден следобяд, а спирачен път пред Ситроена на лидерката няма.

Пробите й за алкохол и опиати са негативни.

Производството е за породена по несъобразителност гибел на малолетно дете – 13-годишната Г.А., като действието е осъществено на пешеходна пътека – закононарушение по член 343 алинея 3 писмен знак „ Б “ вр. алинея 1 писмен знак „ В “ от Наказателния кодекс.

Предстои да се откри здравословното положение на майката на умрялото дете, от което ще се направи извод за съществуването и на друго квалифициращото събитие – причиняване на телесна щета на друго лице.

За закононарушението е планувано наказване от 3 до 15 години отнемане от независимост и отнемане от право на ръководство на моторно транспортно средство.

54-годишната извършителка, която е с едногодишен стаж като лидер на моторно транспортно средство, е била арестувана от органите на Министерство на вътрешните работи за период от 24 часа и от Окръжна прокуратура – Пловдив – за период до 72 часа.

Предстои осъществяване на оглед на връзките в мобилния телефон на извършителката все още на действието.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР