Окръжна прокуратура – Варна привлече към наказателна отговорност 28-годишен мъж

...
Окръжна прокуратура – Варна привлече към наказателна отговорност 28-годишен мъж
Коментари Харесай

Разследват мъж за опит за убийство

Окръжна прокуратура – Варна притегли към наказателна отговорност 28-годишен мъж от село Камен дял, община Дългопол, опитал да убие собствен съселянин. Той е арестуван с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор до 72 часа с оглед довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение по отношение на него. Това оповестиха от прокуратурата за Varna24.bg.

Вечерта на 21 февруари 2023 година, двама мъже се черпили с алкохол, като стояли на чешма в село Камен дял. Към тях се доближил потърпевшият. 28-годишният К.К. се нахвърлил против него и почнал да го бие. Извадил нож и му нанесъл удар с острието в региона на корема. Физическият конфликт бил преустановен от присъстващия на място очевидец и потърпевшият съумял да се отдалечи. След към 100 метра той се свлякъл на земята.

Пристигналите на място други поданици на селото подали сигнал към тел.112. Екипи на Спешна помощ и на полицията пристигнали на местопроизшествието. 31-годишният пострадал бил откаран в болнично заведение, където бил опериран и все още се намира в устойчиво положение. К.К. бил арестуван.

В днешния ден той е притеглен като обвинен за осъщественото от него закононарушение и срокът на задържането му е продължен. Предстои в съда да бъде импортирано за разглеждане искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на К.К. – " задържане под стража “. Мъжът е прочут на Министерство на вътрешните работи и на прокуратурата. Той е направил тежкото действие в изпитателен период по предишно наказание за ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР