Окръжен съд – Монтана одобри споразумение за 2 години и

...
Окръжен съд – Монтана одобри споразумение за 2 години и
Коментари Харесай

Осъдиха на 2 години и 9 месеца рецидивист, продавал наркотици в Монтана

Окръжен съд – Монтана утвърди съглашение за 2 години и 2 месеца затвор на наркопласьор и прибави към наказването му и неизтърпени по предходна присъда 7 месеца затвор
Окръжен съд – Монтана утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура – Монтана и отбраната на подсъдимия за разпространяване на опиати П. И. П., за наказване 2 години и 2 месеца „ Лишаване от независимост “. Пред съда подсъдимият, който е осъждан 7 пъти до момента като четири от присъдите му са за държане и разпространяване на опиати, се призна за отговорен, че за времето от месец юли до месец септември т. година при изискванията на продължавано закононарушение и рисков рецидив е разпространявал опиати на обществени места в Монтана. Той продал на три лица - в квартал „ Аврора “, на мост над река Огоста и в двора на МБАЛ „ Д-р Стамен Илиев “, високорискови наркотични субстанции - канабис с общо тегло 37.67 гр. на обща стойност 226.02 лв.. 29 годишният П. И. П. съобщи, че непринудено подписва съглашението за 2 години и 2 месеца затвор, които да изтърпи при първичен „ непоколебим “ режим.
Определението на съда е дефинитивно.
Същият ден различен състав на Окръжен съд – Монтана прегледа предложение на Окръжна прокуратура –Монтана за настрана изтърпяване от П. И. П. на 7 месеца и 8 дни затвор - неизтърпяна част от друга присъда, произнесена против него от Окръжен съд Монтана през 2015 година, по която той е бил предварително освободен през месец май 2017 година В периода на условното предварително освобождение - през август 2017 година, обаче П. И. П. е направил друго закононарушение – разпространяване на опиати от хотел в Монтана, за което по съглашение с Окръжна прокуратура, утвърдено от Окръжен съд – Монтана на 7 октомври т. година, П. И. П. бе наказан на 2 години „ Лишаване от независимост “. След като разиска събраните по делото доказателства съдът постанови П. И. П. да изтърпи неизтърпяната част на присъдата си от 2015 година в размер 7 месеца и 8 дни.
Определението предстои на протестиране и обжалване пред Апелативен съд – София в 15-дневен период.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР