Окръжен съд – Враца днес постанови да бъде взета най-тежката

...
Окръжен съд – Враца днес постанови да бъде взета най-тежката
Коментари Харесай

Двамата мъже, убили роднина в Търнак, остават в ареста

Окръжен съд – Враца през днешния ден постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Ш. А. и Ф. М., които са упрекнати в убийството на своя родственик М.А. (47 г.) в белослатинското село Търнак, оповестиха от пресцентъра на съда.

Престъплението е осъществено вечерта на 6 септември, когато сред тримата мъже поражда скандал, прераснал в сборичкване. Ш.А. е брат на М.А., а Ф.М. – негов племенник. При побоя 47-годишният мъж е потърпевш тежко, откаран е във филиала по незабавна медицина в Бяла Слатина, само че медиците единствено откриват гибелта му.

Двамата мъже са арестувани и Окръжна прокуратура-Враца им повдига обвиняване за съзнателно причиняване гибелта на техния родственик посредством нанасяне на удари по главата му. Престъплението е осъществено в съучастничество и за него се планува отнемане от независимост от 10 до двадесет години.

Днес съдът реши, че от събраните доказателства все още съществува обосновано съмнение, че те са причинителите на тежкото закононарушение. Съществува и заплаха обвинените да извършат закононарушение, в случай че са на независимост, написа още в претекстовете на съда, с които постановява вземането на най-тежката мярка за неотклонение към двамата родственици на убития.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР