Окръжен съд – Русе одобри споразумение, по силата на което

...
Окръжен съд – Русе одобри споразумение, по силата на което
Коментари Харесай

Русенец влиза в затвора за наркоразпространение

Окръжен съд – Русе утвърди съглашение, по силата на което на Г. Г. се постановат санкции отнемане от независимост за период от 3 години при първичен непоколебим режим и санкция в размер на 10000 лева за наркоразпространение.

Обвиняемият е на 37 години, от гр. Русе, неведнъж осъждан. Съгласно съглашението, същият се признава за отговорен в това, че на 24.03.2023г. в град Варна, пo основен път Варна-Русе и в град Русе, без съответно позволение придобил и държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции – 40 грама метамфитамин и 78 грама хероин на обща стойност съвсем 5000 лева Деянието е било осъществено при изискванията на рисков рецидив.

При осъществяване на наказването 3 години отнемане от независимост е приспаднато времето, през което Г. Г. е бил арестуван, считано от 25.03.2023 година до одобрение на съглашението, като един ден задържане се зачита за един ден отнемане от независимост. Наркотичните субстанции, както и средствата за осъществяване на закононарушението - електронна везна и мобилен телефон „ Samsung “ ведно със СИМ-карта, се лишават в интерес на страната. Обвиняемият следва да заплати и разноските по делото в размер на 537,20 лева за направените експертизи.

Споразумението има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР