Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение Задържане под

...
Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение Задържане под
Коментари Харесай

Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“, по отношение на обвиняем за държане, с цел разпространение на кокаин и MDMA

Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, във връзка с Б. И. / на 35 година, от гр. Кюстендил /. Той е притеглен от Окръжна прокуратура – Кюстендил, като обвинен за това, че на 03.11.2023 година, в населявано от него жилище в гр. Кюстендил, без съответно позволение според Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите е държал, за разпространяване високорискови наркотични субстанции: бяло прахообразно вещество, което при направения наркотест реагира на „ кокаин “, с общо бруто тегло 0, 363 кг и транспарантна станиолова опаковка, съдържаща 16 броя таблетки, които при направения наркотест реагират на „ MDMA “, с бруто тегло 0, 009 кг.

Окръжен съд – Кюстендил счете, че на този стадий от следствието са събрани задоволително данни за съпричастност на обвинения към инкриминираното действие. Налице е и действителна заплаха обвиненият да се укрие. Касае се за закононарушение с висока степен на социална заплаха, се споделя в претекстовете на съда.

Определението на Окръжен съд – Кюстендил може да се апелира в 3- дневен период пред Апелативен съд – София.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР