Около една седмица остава до първия турнир от Големия шлем

...
Около една седмица остава до първия турнир от Големия шлем
Коментари Харесай

"Домакинът" Григор разведе цял свят около базата на Australian Open

Около една седмица остава до първия шампионат от Големия шлем за 2022-ра година - Откритото състезание на Австралия (Australian Open). Всички тенисисти към този момент са там и се готвят за извънредно значимите конфликти, а първата ракета на България не е изключение.
Именно хасковлията бе определен от уредниците на надпреварата за... екскурзовод. В оповестено видео на формалния профил на Australian Open в Инстаграм Димитров бе наименуван " хазаин " и разведе виртуално целия свят към комплекса " Мелбърн парк ".
Там за 34-а година ще се състои Откритото състезание на Австралия. Гришо ни " срещна " с най-новия корт там (Kia Arena), придвижи ни в залата за конференции и приказва за страстите към дълго чакания шампионат.
" Мисля, че първата ни спирка би трябвало да бъде новият корт, който е извънредно впечатляващ. Погледнете, толкоз е красиво. 5000 фенове, произведение на изкуството. Това, което считам за най-хубавата част, е звукът при контакт с топката. Усещането е като че ли играеш на закрито. Всички ние обичаме при мощен и плосък удар с топката да се чува този тон " - стартира той за Kia Arena.

" Всяка година, в която пристигам в Австралия, има доста реновации, доста от всичко. Всички са същински щастливи и положителни за началото на сезона. Имах опцията да изиграя няколко доста положителни мача, с които да пускам годината. Мисля, че това ще ми е от огромна изгода, с цел да навляза в добър темп.
Няма гаранция, че всичко ще се отплати, още повече на първата конкуренция, само че дано се любуваме на нея. Ще забележим какво ще се случи " - показа още Димитров по време на фрагментите.
Припомняме, че българинът започва годината с шампионата в Мелбърн, само че там .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР