Около 40 служители на Националното тол управление и на Агенция

...
Около 40 служители на Националното тол управление и на Агенция
Коментари Харесай

Служители на Националното тол управление продължават да помагат в Карловско

Около 40 чиновници на Националното тол ръководство и на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) не престават пети ден да оказват помощ на жителите от селата Богдан, Каравелово и Слатина в община Карлово в разчистването на вредите от проливните дъждове и наводненията.
 АПИ
В отстраняването на последствията от бедствието взе участие и профилирана техника на пътноподдържащите компании , оповестиха от АПИ.

Целта е колкото се може по-бързо да бъдат разчистени домовете, дворовете и улиците в обитаемоте места от насъбраната земна и кална маса и свлечения дървен материал от проливните превалявания и придошлите води на река Стряма.

Междувременно вицепремиерът по публичен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев ще бъде отново в региона на наводненията в Карловско. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
 АПИ
Посещението е в подтекста на започналата проверка за вероятно осъществена противозаконна сеч, както и на продължаващите възстановителни работи, основаната организация за  защита на публичния ред и имуществото на жителите.
 АПИ
В инспекцията ще вземат участие още заместник-министър на земеделието Валентин Чамбов, изпълнителният шеф на Изпълнителна организация по горите инж. Стоян Тошев и шефът на Южно Централно държавно дружество.
 АПИ
В четвъртък бе разпоредено чиновници на Главна дирекция " Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма "  да дежурят в обитаемоте места, потърпевши от наводненията. Действията им ще са ориентирани към запазване на публичния ред и защита на имуществото на жителите в региона.
 АПИ
Според авансово одобрения проект, екипите ще дойдат в 14:00 часа пред РПУ-Карлово, откъдето ще бъдат разпределени и ще поемат дилемите си. 

Междувременно служебният министър на земеделието Явор Гечев разгласи, че се стопира сечта във водосбора на потърпевшите села, до момента в който почналата там инспекция не откри дали активността е била напълно законна
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР