Около 3000 души и тежка механизация от около 100 пътни

...
Около 3000 души и тежка механизация от около 100 пътни
Коментари Харесай

Тежка техника на пътните фирми ще блокира центъра на София в понеделник

Около 3000 души и тежка машинизация от към 100 пътни транспортни средства се чакат в понеделник заран на митинга на браншовата камара " Пътища " в центъра на София. Водачите на тежката техника ще бъдат осъдени с санкция от 30 лева, защото нарушават Закона за придвижване по пътищата, заяви Борислав Муеров, зам.-директор на Групово дело " Национална полиция ". Браншовата камара е подала съобщение към Столичната община за митинга, посочи той.

 Виолета Комитова: Пътното строителство е разграничено Виолета Комитова: Пътното строителство е разграничено
„ Има ужасно разделяне сред пътностроителните компании. Има такива, които са получавали задатъци от 1,4 милиарда лева, и такива, които...

По данни на уредника в митинга ще се включат 60 камиона и 40 - строителна техника, които от 08.00 часа до 09.00 часа ще се нареждат по бул. „ Цар Освободител “ в правата сред бул. Княз Ал. Дондуков “ и ул. „ Г. С. Раковски “. Първоночлният събирателен пункт ще бъде в 6.30 ч. при " Враня ". Тежката техника ще бъде ситуирана в две колони на пътното платно, с цел да не се затруднява придвижването. Около 07.15 - 07.20 ч. колоната ще потегли по бул. " Цариградско шосе " и след това по бул. " Цар Освободител " и ще бъде паркирана на крайната точка - в правата на бул. " Цар Освободител " и ул. " Раковски ".

От 07.00 ч. до 12.00 ч. на 11 октомври се не разрешават престоят и паркирането на пътни транспортни средства на пл. " Александър Първи ". От 8.00 ч. до 12.30 ч. се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по бул. " Цар Освободител " сред ул. " Георги С. Раковски " и бул. " Дондуков ". Столична дирекция на вътрешните работи е основала нужната организация за безпроблемното прекосяване на механизацията към митинга. Ще бъдат ангажирани всички сили на " Пътна полиция " и " Охранителна полиция на Столична дирекция на вътрешните работи " за естественото протичане на мероприятието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР