Около 2 500 са потвърдените случаи на коронавирус в Швеция.

...
Около 2 500 са потвърдените случаи на коронавирус в Швеция.
Коментари Харесай

Потресен българин от Швеция: Тук е пир по време на чума и не си мърдат пръста срещу заразата

Около 2 500 са доказаните случаи на ковид в Швеция. На този декор българи, които живеят в скандинавската страна, са обезпокоени от неналичието на ограничения против болестта. Те са създали фрагменти, на които се вижда, че общественият живот кипи с цялостна мощ. Какво споделя наш съотечественик, решил да се самоизолира на 200 километра от Стокхолм - вижте:

Ето какво споделя наш съотечественик, решил да се самоизолира на 200 километра от Стокхолм:

"Тук сме на друга планета. Когато в Германия се позволяват двама души да се срещнат най-вече, тук цифрата е 500. "

Малка къща в гората, цялостна с хранителни запаси за задоволително време - по този начин Лахан Конов е решил да се погрижи за бъдещи по-лоши времена. Българинът живее в Швеция от 80-те години. Притеснен е от неналичието на ограничения в битката с ковид.

"Тука не се вършат проби дали си болен. Изобщо не се вършат, от доста от дълго време. Само напълно първоначално направиха няколко и по-късно прекъснаха. Затова не се знае в страната каква е обстановката и какъв брой души са заболели. Човек с маска на открито не може да се види. Никъде нямало. Болниците също регистрират дефицит ", споделя българинът.

"Само допреди няколко дни Стокхолм, който е 2 милионен град, разполага с 90 места за интензивно лекуване.

Училищата, институциите и заведенията за хранене работят. Пълно е с клиенти. В магазините отдалеченост не се съблюдава. Децата играят на открито. А в спортната зала може да се поплува.

От през вчерашния ден е взета доста забавна мярка за цялата страна, където в заведенията за хранене няма да се позволи да се яде прав на бара, а всички би трябвало да са седнали. Тука ограниченията са на това равнище ", признава той.

Планинските курорти също посрещат посетители. Нощният живот там не стопира. А Лахан се тормози от повтаряне на италианския сюжет. Затова остава в гората. Сам със брачната половинка си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР