Около 18:30 часа днес при спецоперация на полицията край Хасково

...
Около 18:30 часа днес при спецоперация на полицията край Хасково
Коментари Харесай

При зрелищна акция заловиха избягалите затворници от Стара Загора

Около 18:30 часа през днешния ден при спецоперация на полицията край Хасково са арестувани двамата бегълци от пандиза в Стара Загора. Това са Василе Морару на 25 години и Александр Хаджи на 31 години, написа 24rodopi.com.
„ Всичко се разигра пред нас. Беше като на екшън филм. Изведнъж стопираха придвижването. Появиха се 5-6 маскирани служители на реда, отвориха кола, от която изкараха двама мъже и ги натръшкаха на земята. Всичко продължи не повече от 20-ина секунди “, описаха очевидци на акцията по залавянето на молдовските жители.
Двамата молдовци изчезнаха от затворническо общежитие от открит вид „ Стара Загора “ след 15 часа в събота. Те са съумели без проблем да преодолеят оградата на затворническото общежитие.
В момента на бягството 25-годишният Василе Морару е бил с къси панталони, бял потник и сини маратонки. Александр Хаджи е бил е облечен с къси панталони и черна тениска.
Мъжете са били наказани поради щурм на банкомати. По данни на проверяващите, отмъкнатата сума възлиза на близо 90 000 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР