Около 150 ултраси на групировката La Familia, която подкрепя футболния

...
Около 150 ултраси на групировката La Familia, която подкрепя футболния
Коментари Харесай

Футболни ултраси нападнаха болница в Израел, лекуваща терористи от Хамас (ВИДЕО)

Около 150 ултраси на групировката La Familia, която поддържа футболния тим Бейтар Йерусалим, нападнаха израелска болница в Ашкелон, както и медицинския център Tel Hashomer в Тел Авив, откакто научиха, че там се лекуват членове на Хамас, най-малко трима терористи, оповестиха израелският новинарски уебсайт Ynet и телевизия i24NEWS.
Служители на медицинския център Барзилай в Ашкелон споделиха, че са помолили управляващите да ги реалокират в затворено военно оборудване. Страхувайки се от линч, министърът на опазването на здравето подреди на защитата на болничното заведение да отбрани чиновниците и да се приготви за вероятни протести от израелски търсачи на възмездие.

В същото време министър председателят Бенямин Нетаняху бе помолен да спре да приема терористи в държавни лечебни заведения. От събота, от началото на терористичните офанзиви, в Израел са починали минимум 1200 души, а над 3000 са ранени. Цифри, които могат да продължат да порастват, поради непрекъснатите офанзиви на Хамас и Хизбула на израелска територия.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР