Оказва се, че русокосият театрал не е отскоро, нито пък

...
Оказва се, че русокосият театрал не е отскоро, нито пък
Коментари Харесай

Калин Врачански развел шавливата Векилска

Оказва се, че русокосият театрал не е неотдавна, нито пък за малко в леглото й. Именно той бил виновникът за развода на журналистката.Това разясниха източници на вестник „ Галерия “, съгласно които Врачански и Векилска градят сериозна връзка, а не мимолетна спекулация.

Бракът на Мариана от 4 години висеше на косъм и дългото отсрочване той да се скъса, се дължало на детето им. За негово положително пробвали всичко допустимо да останат дружно. Още през 2014 година, когато се появиха папарашките фотоси на жена му и Калин, Симо изискал бракоразвод. На фотосите двамата се бяха награбили буйно в столичен клуб. Векилска съумяла да убеди мъжа си, че това е целувка сред другари.

В началото на тази година обаче Симеон и Мариана публично се разделиха. Окончателно. Според главната версия радиоводещият се скъсвал да й изневерява със сервитьорки по заведенията, флиртувал и със свои колежки. Друг слух пък гласеше, че Векилска мачка чаршафите с богат предприемач, който й завъртял главата.

Оказа се, че той или е в предишното, или журналистката не е попадала на подобен. Това стана ясно от засечката й да се натиска с Врачански в градинката зад Народния спектакъл, за който не знаем да е състоятелен мъж, който върти компания за милиони.

Колегите на водещата считат, че Калин не е главната причина за разтурването на 14-годишния й брак, само че сигурно е съдействал това да се случи по някакъв метод.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР