Оказва се, че женският глас може да бъде достатъчно въздействащ

...
Оказва се, че женският глас може да бъде достатъчно въздействащ
Коментари Харесай

Ниският женски тембър на гласа подлудява мъжете

Оказва се, че женският глас може да бъде задоволително въздействащ за него, повече даже и от главните мъжки култове. И по този начин, в случай че нямаш безпределно дълги крайници, огромен бюст, съвършено дупе, то и гласът е уместно средство за съблазняване.

Доказана и изпитана процедура на дамите е играта с гласа, която разсънва мъжкото въображение. Всички знаем, че женският глас е неповторим. Не сме се замисляли обаче, че можем да го употребяваме и като оръжие за съблазняване, нали?

Ниският тембър на гласа подлудява мъжете, за разлика от пискливия дамски глас. По-дрезгавият глас е кадифено мек и съблазнителен, като оставя възприятие за тайнственост, която подлудява мъжете, демонстрира ново изследване. Пример за подобен глас е била Мерилин Монро, която е употребила тъкмо това оръжие, действайки като магнит за мъжете. С пресипнал глас могат да се похвалят и още доста секс знаци на Холивуд, като Мила Йовович, Ема Стоун, Линдзи Лоън и доста други. 

Нищо не може да отблъсне мъжа по този начин, както пискливите женски гласове и пронизващият смях на тези дами. Ако и ти си измежду тях, постарай се да го владееш повече по време на свалка, с цел да му доставиш нужното наслаждение...само с гласа си. 

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР