Оказва се, че Илиева е била с настоящото гадже на

...
Оказва се, че Илиева е била с настоящото гадже на
Коментари Харесай

Бомба За Интимния Живот На Известните Българки Ни Отнесе Главите! Дръжте Се, Мая Илиева И Ивайла Бакалова Са

Оказва се, че Илиева е била с актуалното гадже на Ивайла – ресторантьора Веселин Денков-Брадата, доста преди Бакалова да го познава. „ Малцина знаят, че Веско Брадата в действителност е първата обич на Мая. Бяха гаджета още преди тя да срещне Жоро Илиев. Брадата дълго време не можеше да я прежали, само че не смееше да се мери с Главния. Говори се даже, че още си я обича “, разкриват осведомени. Според тях точно това е и повода през днешния ден Мая и Ивайла да са скарани.

Двете бяха приятелки, преди Бакалова да се хване с Веско Брадата. Макар вдовицата на Жоро Илиев от дълго време да няма връзки с ресторантьора, Ивайла се раздирала от ревнивост. Затова допринасял и Денков, чиито очи незабавно светвали, щом чуел името на Мая. Друга любопитна детайлност е, че съгласно столични клюкари Веско Брадата е безплоден, което отхвърля вероятността Ивайла да е бременна. Новината, че Бакалова чака бебе от Денков, настойчиво се тиражираше през последния месец. Наши източници обаче ни увериха, че това е неистина, което изяснява и за какво макар двата брака зад тила си, ресторантьорът няма наследници.

Припомняме, че Ивайла и Веселин Денков са дружно от няколко месеца. Шефът на една от най-известните кръчми в столицата е легендарен със скъперничеството си. Ресторантьорът бил толкоз свидлив, че пиел вода от чешмите в дубайските хотели, тъй като му се свидело да даде 2 евро за бутилка от магазина. Пак с цел да си спести някой лев, Веско Брадата в никакъв случай не си наемал хотел, когато ходел при Ивайла в Дубай. Той отсядал в жилището й, където моделката живее дружно с 14-годишната си щерка.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР