Оказва се, че е необходима точно една минута на бежанец,

...
Оказва се, че е необходима точно една минута на бежанец,
Коментари Харесай

Скандал! Точно 1 минута е нужна на бежанец да премине оградата по границата

Оказва се, че е нужна тъкмо една минута на емигрант, с цел да премине оградата по границата, за която бяха изхарчени луди пари.

По-рано през днешния ден министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев разкри, че предстоят кадрови промени в състава на районните дирекции на Гранична полиция, защото разполага с данни за намесата на чиновници в схемата за трафик на мигранти.

Вътрешният министър посочи, че към този момент има нужните данни, уличаващи разнообразни хора от управителния състав. Тази заран двамата с министъра на защитата Димитър Стоянов инспектираха защитата на българо-турската граница.

За страдание обстоятелствата са повече от тъжни – макар подсилването със стотици военни сили, защитата по границата е извънредно елементарно преодолима. Това е и повода, заради която мигрантите у нас никнат като гъби.

Министър Демерджиев показа, че най-разпространения метод за превъзмогването на оградата по границата ни е посредством стълба. Не се постанова да вършат дупки в оборудването, просто слагат стълба и за една минута, най-вече две, са от другата страна.

В обществените мрежи бе публикувано и видео, което разкрива освен по какъв начин мигрантите преодоляват с лекост оборудването, а даже се подиграват и на граничните чиновници. 
В същото време стана ясно, че пакистанци минават, ядат и пият на оградата. Поръчват си кебапчета, кюфтета и пици.

Заради множеството сигнали, че гранични чиновници са обвързани с каналджии, предстоят рокади по високите етажи, увери министър Иван Демерджиев.
Източник: bgonair.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР