Оказа се, че този превозен документ – макар и неизгоден

...
Оказа се, че този превозен документ – макар и неизгоден
Коментари Харесай

И след 1 юни ще важи хартиеният билет за метрото frognews.bg

" Оказа се, че този превозен документ – въпреки и неблагоприятен – тъй като това е хартиено билетче, което се ревизира с баркод и което може да се употребява единствено веднъж, остана с една трайна приложимост в метрото, макар наличните две три други възможности, които са надалеч по-изгодни и по-удобни ", съобщи Димитър Дилчев от ЦГМ.

 

Припомняме, че въвеждането на новите електронни билети при започване на тази година докара до остри реакции. Тогава стана факт система за таксуване на база пропътувано време. Бяха въведени билети за 30 или 60 минути като на устройствата в транспортните средства може да се заплаща безконтактно с дебитна или кредитна карта, както и през смарт устройство. Има и книжен билет за всички линии за 30 или 60 минути. 

 

Сега хартиеният билет в метрото дава право единствено на едно прекосяване през бариерата в границите на 1 час след закупуване.

 

Засега няма избран период какъв брой дълго хартиеният билет ще продължи да е в приложимост. Очакванията са, че с течение на времето той ще отпадне.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР