Оказа се, че Нотариуса е давал само едно интервю -

...
Оказа се, че Нотариуса е давал само едно интервю -
Коментари Харесай

Нотариуса имал специален човек, който да му носи телефоните. Полицаи пазели SS клуб?

Оказа се, че Нотариуса е давал единствено едно изявление - пред АКФ. Потърсихме го след сигнал на Ивайла Бакалова. Тогава взехме решение да ги осветлим - със запис. Това съобщи пред бТВ журналистът Николай Стайков от Антикорупционния фонд  във връзка след разпита му пред Висш съдебен съвет след убийството на Мартин Божанов.

С Емил Писков (бивш чиновник в ГДБОП, някогашен чиновник в ДАНС, дори работил по магистрати, взел участие в схемите за изнудване) се назоваха " сътрудника ". Приеха би на изявление е техния офис в центъра. Бяха спокойни и арогантни, сподели още той. 

Имаш е 4-5 телефона, имал е специфичен човек, който да му носи телефоните. Аз имам 3 негови номера, а служителите на реда - 2. Дали някой не пречи на следствието, попита журналистът. 

" Нотариуса е парадирал с избран статус в Министерство на вътрешните работи, имал наследник буркан, клубът му е бил охраняван и от полицейски коли. Тези фрагменти ги има и в Google стрийт вю. Бил ли е сътудник на полицията? "

За тези хора е извънредно значимо парадирането с връзки, контакти - Нотариуса говореше за съдиите с дребни имена, завърши Николай Стайков. 

Последвайте канала на

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР