Оказа се, че фолк дивата Киара Маджарова се нарежда сред

...
Оказа се, че фолк дивата Киара Маджарова се нарежда сред
Коментари Харесай

Тази красавица от Бургас влиза в Ергенът 3?

Оказа се, че фолк дивата Киара Маджарова се подрежда измежду участничките в новия сезон на " Ергенът “ или най-малко по този начин твърди седмичникът " Филтър “.

Бургаската хубавица също ще си опитва шанса в свалянето на предприемача Александър Младенов, за който се твърди, че е един от най-успешните бизнесмени у нас.

Малцина са наясно с обстоятелството, че Киара е някогашна гимнастичка и има цялостен куп трофеи зад тила си. напоследък обаче се напъва да пробие и във фолк сектора. Освен няколкото независими песни има и издадени в дует с Емануела и Илиян, само че все пак към момента не може да трансформира нито една от тях в шлагер. 24-годишната певица е известна с прекомерно разкрепостеното си държание.

От сектора издават, че Киара се впуска в конкуренцията за сърцето на Александър единствено поради шумната реклама. Запознати издават, че по всяка възможност е отпаднала още в самото начало от конкуренцията, поради че е отпътувала за Миконос малко след началото на шоуто, а по-късно и за Париж. Третият сезон на " Ергенът “ ще започва в средата на февруари. Тази година риалитито е снимано в прилежаща Гърция, а измежду участничките има много друг вид девойки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР