Ожесточената конкуренция между Instagram и TikTok дава повече плодове. Социалната

...
Ожесточената конкуренция между Instagram и TikTok дава повече плодове. Социалната
Коментари Харесай

Instagram въвежда автоматични надписи на клиповете

Ожесточената конкуренция сред Instagram и TikTok дава повече плодове. Социалната мрежа дава отговор на своя противник, като вкарва автоматизирани надписи (които TikTok има от предишния април ) към видеоклиповете във фийда. Те ще бъдат задействани по дифолт и за основателите. Автоматично генерираните надписи в началото ще бъдат налични на „ определени “ езици, само че Instagram се надява да ги разшири до повече.

Изкуственият разсъдък, който стои зад надписите няма да бъде безукорен. Instagram обаче чака качеството да "продължи да се усъвършенства.

Добавката би трябвало да усъвършенства достъпността за хора с повреден слух, които ще имат повече избор за видео с думи. Продуцентите няма да се постанова сами да прибавят надписи. Въпреки това, Instagram означи, че това би трябвало да помогне на хората, които просто избират да гледат видео с изключен тон.

В това отношение се счита, че автоматизираните надписи може да трансформират навиците на потребителите в Instagram - по-вероятно да гледате видеоклип незабавно, вместо да превъртат или да го запазят за по-късно. Това е добра вест за статистиката за гледане на Instagram, несъмнено, само че също по този начин може да помогне на амбициозните звезди на обществените медии да изградят своята публика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР