Охранителни камери запечатаха момента, в който пламъци поглъщат пешеходния Стъклен

...
Охранителни камери запечатаха момента, в който пламъци поглъщат пешеходния Стъклен
Коментари Харесай

Камери показаха взривяването на Стъкления мост в Киев с пешеходци на него

Охранителни камери запечатаха момента, в който пламъци гълтам пешеходния Стъклен мост в Киев в понеделник. Съоръжението се намира на едно от най-популярните туристически места в града. 

На фрагментите се вижда детонацията, която раздрусва оборудването. То остава цяло, под него обаче се образува кратер. 

По-рано през днешния ден серия от мощни детонации избухнаха в централната част на Киев. Оцелени от съветските ракетни удари бяха паркове и туристически местоположения. Според президента Володимир Зеленски, офанзивите са били за да “убият колкото се може повече хора ”.

Украинският министър на защитата заяви, че до обедните часове в понеделник са били изстреляни 81 ракети от съветска страна, а украинските сили са свалили 43 от тях. При ударите са починали 5 души, а други 12 са ранени, оповестиха от полицията в Киев.

Русия ще реагира сурово, в случай че украинските управляващи продължат да провеждат " терористични офанзиви ". Това съобщи Владимир Путин на съвещание на Съвета за сигурност, представен от The Guardian.

Държавният глава упрекна Украйна, че се пробва да взриви сектор от газопровода " Турски поток ". " Бяха осъществени редица терористични офанзиви и опити за набези против електрическата и газовата инфраструктура на страната ни, в това число опит за бомбен атентат в сектор от газопреносната система " Турски поток ", сподели Путин. 

Медведев за Кримския мост: Директно заличаване на терористите, поръчителят е Украйна

Той акцентира, че киевските управляващи стоят зад детонацията на Кримския мост, написа " Труд ".

" Данните от експертизите и оперативната информация сочат, че гърмежът от 8 октомври е терористичен акт. Терористична офанзива, целяща да унищожи гражданската сериозна инфраструктура на Русия. Също по този начин е явно, че украинските специфични служби са поръчали, организирали и направили терористичния акт ", изтъкна руският президент.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР