Охолният живот на Анита Мейзер в затвора й е натрупал

...
Охолният живот на Анита Мейзер в затвора й е натрупал
Коментари Харесай

Анита Мейзер е натрупала 50 бона борч зад решетките

Охолният живот на Анита Мейзер в пандиза й е натрупал задължения от близо 50 000 лв., написа HotArena.

Макар да е зад решетките и да няма никакви доходи, скандалната миска продължава да живее както звезда и дъщеря й Джули постоянно й вкарва в зандана маркови облекла и козметика, които купувала с заем или вземала на вересия.

Анита бе наказана на три години затвор по обвиняването, че по несъобразителност е лишила живота на приятеля си Николай Димов. Варненската секс бомба обаче извади шанса и вместо в килиите на женския затвор в Сливен, бе настанена в общежитието към него, което е на свободен режим. Заради славата и имиджа си още от първия си ден зад решетките 52-годишната брюнетка била призната задушевно от надзирателки и колежки по орис.

Само няколко седмици по-късно Анита трансформирала пандиза в златна клетка, с помощта на щерка си Джули, която й е персонално муле. 27-годишната хубавица се е отракала задоволително, с цел да търгува с надзирателки и пазачи в зандана, които регулярно предават разнообразни артикули на Мейзер – пакетирана качествена храна, скъпи парфюми, маркови облекла, козметика.

Така в пандиза Анита се пръскала с италиански мирис за 200 лв. и на две седмици наложително си вапцала косата в черно с американска багра, чиято тубичка коства 70 лв.. Благодарение на глезотиите миската успявала да си поддържа самочувствието високо и се глезела постоянно в ареста, като споделяла пиршеството си и с приятелки.

Животът без ограничения обаче има своята цена и съгласно чудесно осведомени източници на този стадий Анита е натрупала близо 50 000 лв. задължения. Мейзер прекрачила прага на зандана без пукнат лев, защото по време на процеса изтеглила всичките си спестявания и ги прахосала за подкупи и неразумни вложения. В момента тя печели индиректно само от жилищата, които дава чартърен във Варна, само че приходите не стигали на щерка й Джули да покрие масрафа по харчещата й с необятни пръсти в пандиза майка.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР