Ох, на мама!" - едно прекрасно възклицание, което майките са

...
Ох, на мама!" - едно прекрасно възклицание, което майките са
Коментари Харесай

Подкрепи Ох, на мама в конкурса Сайт на годината

Ох, на мама! " - едно прелестно възклицание, което майките са привикнали да споделят, когато са щастливи, когато са горди, даже когато са малко изморени и изнервени. Защото през майчиното сърце всекидневно минават толкоз доста страсти - наслада, боязън, еуфория, горделивост...

С толкоз доста страсти е основан и уеб сайтът Ohnamama.bg. Сайт, който дава потребна и достоверна информация на всички бъдещи и сегашни родители! От първите две розови черти на теста за бременност, през първите ритници в коремчето, първите зъбки, първите стъпки... Та чак досега, в който сърцето ни още веднъж е готово за избухне от горделивост, тъй като нашето малко дребосъче става възпитаник!

"Ох, на мама " дава обещание да е до теб във всички тези моменти, давайки ти информацията и поддръжката, от която се нуждаеш, с цел да се чувстваш убеден и спокоен родител. Защото имат вяра, че осведомените, спокойни и уверени родители, възпитават точно такива деца!

Сега е моментът и ти да бъдеш до тях като ги подкрепиш в състезанието "Сайт на годината ", в който "Ох, на мама " взе участие в категория "Медиен уебсайт ".

За да дадеш своя глас за Ох, на мама, би трябвало да изпълниш следните стъпки:

1. Последвай избери категория "Медиен уебсайт " и натисни „ Напред “ .

2. Избери „ Ох, на мама! “ и натисни „ Напред “ .

3. Въведи нужните данни и натисни „ Изпрати “ .

4. Потвърди гласа си в линка, изпратен на посочения от теб имейл.

Благодарим ти!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР