Огромните скандали между бившия и настоящия здравен министър продължават.Много лъжи

...
Огромните скандали между бившия и настоящия здравен министър продължават.Много лъжи
Коментари Харесай

Ангелов каза долния план на Кацаров. Ето го

Огромните кавги сред някогашния и сегашния здравен министър не престават.

" Много неистини се изговориха в общественото пространство. В Народно събрание в този момент тече едно закрито съвещание, засекретено, с цел да бъдат показани доказателства за подслушванията.

Такива в действителност няма. Идеята е да се прикрият лъжите, изречени от Бойко Рашков. ", сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ предходният здравен министър проф. Костадин Ангелов. 

" Това сега е добре скалъпена история на министър Кацаров, която цели да ме удари по метода, по който го направи с проф. Балтов. Нека да заведе иск, то ще има доста искове във времето, аз също ще заведа такива. 

Над 40 млн лв. са вложени в последните години в Александровска болница. Нарастват възнагражденията - от 800 до 1700 лв. са междинните брутни работни заплати.  

Министър Кацаров изрече една огромна неистина, обвързвана с жена му. Тя е почитан доктор в Александровска болница. Това е един остарял спор, който бях не запомнил.

Той настоя да увелича нейната заплата и ми сподели че ще имам проблеми, в случай че не го направя, бях го не запомнил това. Не съм упорствал нейната заплата да бъде увеличена. "  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР