Огромната швейцарска хранителна компания Нестле (Nestle) обяви в понеделник, че

...
Огромната швейцарска хранителна компания Нестле (Nestle) обяви в понеделник, че
Коментари Харесай

Нестле ще се изръси със 7,15 млрд. долара за правото да продава продуктите от кафе на Старбъкс по цял свят



Огромната швейцарска хранителна компания " Нестле " (Nestle) разгласи в понеделник, че ще заплати 7,15 милиарда $ за правата за стартиране на пазарите по целия свят на продуктите на " Старбъкс " (Starbucks) отвън тези, които се продават в кафенетата на водещата американска верига, оповестява организация Франс прес.

Споразумението дава на Nestle, която е притежател на марките Nescafe и Nespresso, мощна съществена за резистентен напредък в Северна Америка, се показва в изказване на швейцарския колос.

" Тази договорка е значима стъпка за нашия бизнес с кафе - категорията на Nestle с най-здраво движение на напредък ", уточни основният изпълнителен шеф на швейцарската компания. " И двете компании имат същинска пристрастеност към качественото кафе и се гордеят, че са приети за международни водачи в този бизнес ", добави той.

Трябва да се има поради, че договорката не включва кафенетата и магазините за кафе на американската компания Starbucks, макар че към 500 чиновници на Starbucks ще се причислят към Nestle, прибавиха от швейцарската водеща хранителна компания.

Сделката ще сътвори " световен кафеен алианс ", уточни от своя страна президентът на Starbucks и основен изпълнителен шеф на компанията Кевин Джонсън.

Сделката се нуждае от утвърждение на съответните регулаторни органи и би трябвало да бъде финализирана до края на 2018-а година, отбелязва Франс прес.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР