Огромна вълна от положителни емоции предизвика гостуването на футболисти на

...
Огромна вълна от положителни емоции предизвика гостуването на футболисти на
Коментари Харесай

Футболистите на Ботев предизвикаха еуфория

Огромна вълна от позитивни страсти провокира гостуването на футболисти на Ботев (Пловдив) в локално учебно заведение, с което бе сложено началото на серия от визити на играчи на " жълто-черните " в образователни заведения в града. Кампанията за срещи с учениците започва от ОУ " Васил Левски ", намиращо се в непосредствена непосредственост до клубния стадион " Христо Ботев ".

Ден след последния формален мач на тима за годината, четирима представители на " канарчетата " - Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Лазар Марин и Стивън Петков, провокираха същинска еуфория измежду малчуганите с появяването си в двора на образователното заведение.

В продължение на към един час футболистите се снимаха с децата, раздаваха подписи и поиграха футбол с хлапетата. Специален подарък получи един от възпитаниците на учебното заведение - Деан Юруков. 9-годишното момче е родено с рядкото заболяване артрогрипоза, само че показва извънредно мощен дух в процеса на своето израстване, който би трябвало да служи за образец на неговите връстници.

До края на образователната година футболисти от представителния тим на Ботев ще посещават от време на време разнообразни пловдивски учебни заведения, като задачата на клуба е подрастващото потомство да бъде приобщено към полезностите на спорта и дейния метод на живот.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР