Огромна сума предстои да инвестира Цветана Пиронкова в собствената си

...
Огромна сума предстои да инвестира Цветана Пиронкова в собствената си
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова инвестира в своя модна марка

Огромна сума следва да влага Цветана Пиронкова в личната си фешън марка Pironetic. Световната тенис сензация при дамите от приключилия US Open завоюва 425 хиляди $ от наградния фонд за достигането на четвъртфиналите, където отпадна в епична борба със Серина Уилямс.

Според близки до семейство Пиронкови по-голямата част от заработеното на кортовете ще отиде в инвестиция за развиването на Pironetic. Става въпрос за към половин милион лв.. Цвети ще получи парите по сметката си след известно време, само че към този момент е възнамерявала вложения в произвеждане, мениджмънт, реклама, както и е разширението на гамата артикули, написа hotarena.bg.

Зрителите, следящи изявите на българката на „ Флашинг Медоус ", видяха, че тя е облечена точно с екипи на личната си марка. Цветана имаше тежка седмица на корта, като за похлупак измина и дългия път от Ню Йорк до родината. Затова й бе нужна и качествена отмора. Цвети избра за място за отдих чистия въздух и спокойствието на язовир „ Батак ", както демонстрират фотосите й в обществените мрежи.

Край водоема над историческия български град, на комплекса „ Цигов чарк ", има и кортове с алено покритие, навръх каквото се играе на „ Ролан Гарос ". Родната спортистка чака покана за главната скица в Париж, само че планува и още участия на шампионати в Европа на клей.

Още повече Пиронкова имаше и рожден ден, на който събра фамилията, наред със брачна половинка си Михаил Мирчев, майка си Радосвета и татко си Кирил. Докато Цвети бе с брат си в Ню Йорк, за дребния Александър се грижеше главно баба му.

Изящната пловдивчанка призна в не едно изявление, че фамилията и най-много тригодишният й наследник Александър й липсват доста по време на престоя си в Голямата ябълка. 3а пръв път, откогато е станала майка, Цвети се разделя за толкоз дълго време с рожбата си, а актуалните връзки не могат да заменят прегръдката.

Никой към момента не разпорежда някакви по-сериозни упоритости за бъдещето на Александър в спорта или пък в изкуството, което също е в кръвта на пловдивската фамилия, чийто патриарх е дядото на Цвети по бащина линия - огромният български художник Енчо Пиронков. Именно креативната линия на Цвети от малко повече от три години взима превес в изявите й, написа " България Днес ".

Докато бе отвън корта, тя влага много време, старания и средства в развиването на личната си фешън марка. Спортната линия е реалност още отпреди Пиронкова да се омъжи и да стане майка, само че тогава тенисът бе по-голям, а облеклата си стояха повече като скици на хрумвания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР