Огромна подкрепа и внимание получи мъжкият национален отбор по волейбол

...
Огромна подкрепа и внимание получи мъжкият национален отбор по волейбол
Коментари Харесай

Полоството в Тирана с прием за балканските ни шампиони по волейбол до 17 г.

Огромна поддръжка и внимание получи мъжкият народен тим по волейбол на България под 17 години от Посолството ни в Тирана, Албания по време на присъединяване си на Балканиадата, което приключи с купа.

Дипломатите ни в албанската столица бяха неразделно до " лъвчетата ", като ги подкрепяха от трибуните на зала " Олимпийски парк " от първата до последната среща.

България победи на Балканиадата в Албания след четири победи – против Румъния, Черна гора, Сърбия, а във финала се наложи над Турция с 3:0.

Часове след последната среща и малко преди да отпътува назад за България отборът ни, воден от Десислава Величкова, получи покана да гостува в Посолството в Тирана. Волейболистите бяха посрещнати извънредно топло от господин Ивайло Киров, ексклузивен и пълномощен дипломат на Република България в Република Албания. Той също участва персонално на мача за купата и бе доста благополучен от успеха.



В знак на благодарност и признателност " трикольорите " му връчиха екип, подписан от всички.

На срещата, която се трансформира в доста сърдечно и радостно събитие, бе коментирано представянето на националите по време на Балканиадата. Отборът получи големи поздравления от дипломатите, а от посолството показаха, че ще срещнат българските малцинства в страната с този по този начин забележителен триумф.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР